letci


Imate poduzetničku ideju, proizvod koji želite kvalitetno prezentirati, izreklamirati postojeću uslužnu djelatnost, ugostiteljski objekt, obrt, servis i slično, te biti itekako viđeni i jasno uočeni u susjedstvu i poslovnoj okolini?

Pri tome želite ostaviti visoko profesionalni dojam i time u startu osigurati prednost na tržištu, jer Vaša djelatnost to zaslužuje, a do sad su Vas uvjeravali da za to trebate pravo malo bogatstvo.

Mi imamo savršeno rješenje za Vas!

Akcijska cijena Vaše reklamne kampanje od 5.000 letaka  je samo 1.800,00 kn*!

Nudimo izuzetno atraktivno, profesionalno oblikovanje Vaše reklame u vidu letaka vrlo popularne dimenzije 10 x 21 cm (format american kuverte).

Format je izuzetno prikladan za objavljivanje dovoljnog broja informacija, a vrlo praktičan za plasiranje putem poštanskih sandučića, automobilskih vjetrobrana, ostavljanja na pultovima shopping centara, slanja cirkularnih pisama ili za predaju osobnim kontaktom.

Vaša kvalitetna prezentacija imperativ je našeg profesionalnog dizajn tima sa 15 godina marketing iskustva. Koristimo bogatstvo vlastitog iskustva, te visoko standardizirane agencijske materijale u oblikovanju Vaše reklame.

Akcijom je uključeno kompletno rješenje, tzv. "ključ u ruke", dizajn, tisak i isporuka. Ukoliko je potrebno fotografiranje objekta ili proizvoda, osobno ćemo to učiniti kvalitetnom opremom i simboličnim dodatkom na cijenu.

Letci

* Formirana cijena je akcijska i tipizirana upravo za predmetnu akcijsku ponudu naklade 5.000 komada za koju smo istraživanjem tržišta ustanovili da količinom i oblikom prezentiranja zadovoljava 90% naših klijenata i poslovnih subjekata. U cijenu nije uračunat PDV!